Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

LIVE: Sint-Truiden en Lokeren houden elkaar in evenwicht bij rust

Door: redactie 30/07/16 – 20u51 © photo news. In het duel tussen Sint-Truiden en Lokeren vielen er na 45 minuten nog geen doelpunten. De wedstrijd begon veelbelovend, maar evolueerde nadien naar een potige partij met vooral strijd op het middenveld. Sint-Truiden probeerde Lokeren meteen naar de keel te grijpen en nieuwkomer Roman Bezus kon ook al snel twee keer voor dreiging zorgen. Scoren lukte nog niet, maar de acties van de nieuwe Oekraïense draaischijf stemden Stayen wel hoopvol.Het goede begin kreeg echter geen gevolg. De grote kansen bleven uit en het was tot minuut 25 wachten…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: LIVE: Sint-Truiden en Lokeren houden elkaar in evenwicht bij rust

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *