Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Bizarre hoofdblessure hield Lokerse sleutelpion al weken aan de kant, concrete oorzaak is nog steeds niet gevonden

Bizarre hoofdblessure hield Lokerse sleutelpion al weken aan de kant, concrete oorzaak is nog steeds niet gevonden Foto: © photonews 30 juli 2016 09:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren zit met twijfels rond Serhiy Bolbat. Een bizarre hoofdblessure speelt de Oekraïense spelmaker parten, een diagnose is nog steeds niet gesteld. Tijdens de voorbereidingsstage in het Nederlandse Delden kreeg de 23-jarige Bolbat meermaals last van pijn in het hoofd. De aanvaller verliet vroegtijdig het oefenkamp om de nodige tests te ondergaan.Aanvankelijk dacht de Lokerse medische staf aan migraineaanvallen, maar verschillende scans konden…

Lees verder op Belgium Soccer: Bizarre hoofdblessure hield Lokerse sleutelpion al weken aan de kant, concrete oorzaak is nog steeds niet gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *