Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

VB: Leko hongerig naar STVV-Lokeren

STVV is nog op zoek naar versterking voor de aanval, voor Ivan Leko kan de competitie echter niet snel genoeg beginnen. Zijn tweede trainersavontuur begint tegen Sporting Lokeren, waar hij een punt zette achter zijn spelerscarrire.Van onze reporter in Sint-TruidenDe Kanaries hebben een wisselvallige voorbereiding achter de rug. Met 1-4 onderuit gaan tegen OHL en dan 1-4 winnen tegen Antwerp, om met een scoreloos gelijkspel te eindigen tegen Real Mallorca. Ivan Leko heeft dat alles al achter zich laten liggen. De competitie begint en dat proeft goed.”We hebben zes weken hard gewerkt en veel progressie…

Lees verder op Geen categorie: VB: Leko hongerig naar STVV-Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *