Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Vanderhaeghe duidt zijn titelfavoriet aan én ziet een pak kanshebbers voor play-off 1

Vanderhaeghe duidt zijn titelfavoriet aan én ziet een pak kanshebbers voor play-off 1 Foto: © Photonews 29 juli 2016 11:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Vanavond wordt de vaderlandse voetbalcompetitie opnieuw op gang geschoten. Het is nog vroeg om voorspellingen te doen, maar toch vroegen we Yves Vanderhaeghe naar zijn titelfavoriet. De coach van KV Oostende twijfelt geen seconde en schuift Club Brugge naar voren als dé te kloppen ploeg. Een verrassing? Nee, helemaal niet. Ook onze redactie is van dezelfde mening.”Club Brugge is erin geslaagd om de ploeg samen te houden”, vertelt…

Lees verder op Belgium Soccer: Vanderhaeghe duidt zijn titelfavoriet aan én ziet een pak kanshebbers voor play-off 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *