Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Onze Belgische clubs doen het goed in Europa: toekomst verzekerd – na 12 jaar nog eens alle teams in de poules?

Onze Belgische clubs doen het goed in Europa: toekomst verzekerd – na 12 jaar nog eens alle teams in de poules? 29 juli 2016 12:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht, Racing Genk en AA Gent hebben stuk voor stuk een goede uitgangspositie weten te verwerven op de Europese velden. Dat levert ons goede punten op, maar misschien halen we nog wel eens met zijn allen de poulefase? Standard en Club Brugge zijn al zeker van voetbal in de poulefase van een Europese beker, de andere teams staan op drie wedstrijden van zes extra…

Lees verder op Belgium Soccer: Onze Belgische clubs doen het goed in Europa: toekomst verzekerd – na 12 jaar nog eens alle teams in de poules?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *