Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leekens: Lokeren klaar voor STVV

Sporting Lokeren begint aan het nieuwe seizoen met een trip naar Sint-Truiden. Bij STVV streek een elftal aan nieuwe spelers neer. Tel daar nog eens een andere trainer en een nieuw kunstgrasveld bij. Georges Leekens tast rustig af wat die eerste speeldag kan brengen.”De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd wat een onbekende. Er zijn geen vergelijkingspunten”, blikt de ervaren trainer vooruit.Persoons en Ticinovic zijn niet inzetbaar op Stayen. De Sutter haalt de aftrap van het seizoen wel. “Ik denk wel dat we er klaar voor zijn. De voorbereiding was niet ideaal, maar…

Lees verder op Geen categorie: Leekens: Lokeren klaar voor STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *