Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Elien Van Wynendaele: “Verwacht niet veel van Anderlecht, twijfels of Standard play-off 1 haalt”

Elien Van Wynendaele: “Verwacht niet veel van Anderlecht, twijfels of Standard play-off 1 haalt” Foto: © photonews 29 juli 2016 15:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen. Voor de eerste speeldag bijten we de spits af met Elien Van Wynendaele, die al enkele jaren het mooie weer maakt in de defensie van de Gent Ladies en ook geregeld…

Lees verder op Belgium Soccer: Elien Van Wynendaele: "Verwacht niet veel van Anderlecht, twijfels of Standard play-off 1 haalt"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *