Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De prono van…: Siebe Schrijvers: “Fris Club wint, Anderlecht laat zich niet verrassen en verlies van Gent wordt de eerste verrassing”

De prono van…: Siebe Schrijvers: “Fris Club wint, Anderlecht laat zich niet vangen en verlies van Gent wordt de eerste verrassing” Foto: © photonews 29 juli 2016 17:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 van Laszlo Köteles. Voor de eerste speeldag bijten we de spits af met Siebe Schrijvers. De huurling van KRC Genk…

Lees verder op Belgium Soccer: De prono van…: Siebe Schrijvers: "Fris Club wint, Anderlecht laat zich niet verrassen en verlies van Gent wordt de eerste verrassing"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *