Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Tom De Sutter ontsnapte aan staatsgreep

Hij begon aan het vorige seizoen bij Club Brugge en mocht even later een contract tekenen bij Bursaspor. Daar hoorde een lucratief contract en een heldenontvangst – met een helikopter – bij. Lucratief is in de Turkse Sper Lig vaak een relatief begrip.Tom De Sutter zag het helemaal zitten. Een eerste avontuur in het buitenland, een flinke stap vooruit op financieel vlak. Het werd twee keer niets: zowel sportief als financieel doken er al snel problemen op.De voormalige Rode Duivel moest maandenlang op zijn tong bijten. Nu hij terug in Belgi speelt, bij Sporting Lokeren,…

Lees verder op Geen categorie: Tom De Sutter ontsnapte aan staatsgreep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *