Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Tien om te zien: de mogelijke topschutters van de Jupiler Pro League

Tien om te zien: de mogelijke topschutters van de Jupiler Pro League Foto: © Photonews 28 juli 2016 14:44<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Deze week blikken we in vijf edities vooruit op tien mogelijke blikvangers in de Jupiler Pro League. Vandaag krijgt u tien mogelijke namen die zullen meedingen voor de topschutterstitel. Abdoulay Diaby (Club Brugge)Bij Club Brugge is het niet makkelijk om topschutter te worden aangezien Michel Preud’homme wel houdt van een beurtrol in de aanval. En Diaby moest daarbij ook nog veel uitwijken naar de flank. Toch hield dat hem niet tegen…

Lees verder op Belgium Soccer: Tien om te zien: de mogelijke topschutters van de Jupiler Pro League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *