Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

“Ik ben geen tweede Harbaoui”

Michaël Vergauwen 28/07/16 – 10u03 © belga. ‘Druk’. Sinusitis bezorgde hem dagenlang hoofdpijn. ‘Druk’. Hij is – we citeren Roger Lambrecht – de duurste Lokerenspeler ooit. ‘Druk’. Ex-Anderlecht, Club Brugge, Bursaspor: enkel hij wordt onder het vergrootglas gelegd. Een interview met Tom De Sutter (31). Het codewoord kent u al. Lokeren speelde vorig weekend op haar fandag een galamatch tegen Newcastle. 0-4 werd het, maar na afloop kregen we van de fans die ons aanspraken geen énkele vraag over de wedstrijd. Het ging maar over één ding: ‘Waar is Tom De Sutter? Hoe is het met…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Ik ben geen tweede Harbaoui"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *