Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Sutter doet zijn verhaal uit de doeken: “Nu kan ik dat vertellen”

De Sutter doet zijn verhaal uit de doeken: “Nu kan ik dat vertellen” Foto: © Photonews 28 juli 2016 12:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Tom De Sutter keerde deze zomer terug naar België. Bij Bursaspor had hij nochtans een riant contract, maar in realiteit was het wel wat anders. De Sutter doet nu zijn verhaal uit de doeken. Anderhalf miljoen euro, dat zal hij bij Lokeren niet verdienen. “In de tweede match werd ik vervangen en daarna speelde ik niks meer. Nu kan ik gerust zeggen hoe dat kwam. Ze hadden me…

Lees verder op Belgium Soccer: De Sutter doet zijn verhaal uit de doeken: "Nu kan ik dat vertellen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *