Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Tien om te zien: Deze spelers krijgen een laatste kans om zich te bewijzen in de Jupiler Pro League

Tien om te zien: Deze spelers krijgen een laatste kans om zich te bewijzen in de Jupiler Pro League Foto: © Photonews 27 juli 2016 14:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Deze week blikken we in vijf edities van ‘Tien om te zien’ vooruit naar de competitiestart in de Jupiler Pro League. Vandaag vervolgens we met tien jongens die een laatste kans krijgen. Thomas Kaminski (KV Kortrijk)De Kerels starten het seizoen met Thomas Kaminski tussen de palen. De doelman werd jarenlang gezien als hét talent van België, maar bij RSC Anderlecht slaagde hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Tien om te zien: Deze spelers krijgen een laatste kans om zich te bewijzen in de Jupiler Pro League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *