Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Het is een feit: ‘Benito Raman verlaat na 14 jaar AA Gent en trekt naar concurrerende topclub’

‘Het is een feit: ‘Benito Raman verlaat na 14 jaar AA Gent en trekt naar concurrerende topclub’ Foto: © photonews 27 juli 2016 07:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na 14 jaar is er een einde gekomen aan het hoofdstuk van Benito Raman bij AA Gent. De aanvaller verlaat de Buffalo’s voor een andere club uit de G5. Eerder deze week raakte bekend dat zowel Lokeren als Standard interesse toonden in Raman. Dinsdag duwden de Rouches door en viel er ook een akkoord met Gent uit de bus. De winger kan voor iets minder dan een…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Het is een feit: ‘Benito Raman verlaat na 14 jaar AA Gent en trekt naar concurrerende topclub’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *