Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De transferplannen van Bjorn Engels

Moeten de fans van Club Brugge toch nog vrezen voor een vertrek van Bjorn Engels? De 21-jarige centrale verdediger sluit een vertrek tijdens deze zomermercato niet uit!Bjorn Engels ontpopte zich na een flinke portie blessureleed tot een sterkhouder bij Club Brugge en had een belangrijk aandeel in het behalen van de landstitel. Hij mocht zich ook bij de Rode Duivels melden.Met Club Brugge in de groepsfase van de Champions League aantreden, dat leek de nieuwe uitdaging te worden. Of lonkt er toch nog een ander avontuur?”Tot en met 31 augustus blijft dat een optie….

Lees verder op Geen categorie: De transferplannen van Bjorn Engels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *