Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Sutter na blessure en ziekte net op tijd fit voor het startschot: “Een jaar niet spelen wis je niet zomaar weg”

De Sutter na blessure en ziekte net op tijd fit voor het startschot: “Een jaar niet spelen wis je niet zomaar weg” Foto: © Photonews 27 juli 2016 07:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hoewel de ziektekiemen nog niet helemaal uit zijn lijf waren, trad Tom De Sutter dinsdagavond een uur aan tegen Lierse. De voormalige aanvaller Club Brugge en Anderlecht is net op tijd klaar voor de competitiestart. Na een lichte hamstringblessure die hem enkele dagen aan de kant hield, werd De Sutter ook nog eens getroffen door ziekte. “Ik zit nog…

Lees verder op Belgium Soccer: De Sutter na blessure en ziekte net op tijd fit voor het startschot: "Een jaar niet spelen wis je niet zomaar weg"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *