Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Sutter en Leekens spreken andere ambities uit: “Top 6 ambiëren” vs. “Daar doe ik niet aan mee”

De Sutter en Leekens spreken andere ambities uit: “Top 6 ambiëren” vs. “Daar doe ik niet aan mee” Foto: © photonews 27 juli 2016 20:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren opent zaterdag zijn seizoen bij STVV, maar op een volledig gewapende kern is het nog even wachten bij de Waaslanders. Als we bij de topaankoop en de coach naar de ambities polsen, krijgen we een andere ambitie als antwoord. “Ik denk dat de doelstelling van Lokeren bekend is en dat we de top zes mogen ambiëren”, vertelt Tom De Sutter tegen…

Lees verder op Belgium Soccer: De Sutter en Leekens spreken andere ambities uit: “Top 6 ambiëren” vs. “Daar doe ik niet aan mee”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *