Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Wat nu, Benito? Een goede raad voor Raman in het licht van de Luikse interesse

Wat nu, Benito? Een goede raad voor Raman in het licht van de Luikse interesse Foto: © photonews 26 juli 2016 19:15<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Benito Raman staat in de belangstelling van Lokeren én Standard. Rest de vraag: moet de winger van AA Gent van atmosfeer veranderen en definitief voor een andere ploeg kiezen? Of toch zijn plaats bij Gent opnieuw gaan veroveren? Ivan De Witte zou volgens Het Nieuwsblad het gejoel van de fans van “Alle boeren zijn homo’s” beu zijn. Dat liedje is dankzij Benito Raman bijzonder ‘populair’ geworden op…

Lees verder op Belgium Soccer: Wat nu, Benito? Een goede raad voor Raman in het licht van de Luikse interesse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *