Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Voorzitster STVV: Attractief voetbal brengen

Sint-Truiden kon zich vorig seizoen pas op de slotspeeldag verzekeren van het behoud. De club is opnieuw in handen van Roland Duchtelet. Zijn vrouw Marieke Hfte is voorzitster en hoopt op een rustig seizoen.De Kanaries zetten vol in op een mix van jonge talenten en ervaring. “Wij willen onze supporters op onze nieuwe grasmat verwennen met aantrekkelijk en attractief voetbal”, stelt Hfte in Het Laatste Nieuws.”Verder hoop ik op een rustig seizoen waarin we opnieuw voor verrassingen kunnen zorgen.” Op langere termijn willen de Haspengouwers zelfs hoger mikken. “Qua toeschouwersaantallen, staan we…

Lees verder op Geen categorie: Voorzitster STVV: Attractief voetbal brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *