Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 26/07: Nieuwe ploegmaat voor Jordan Lukaku, Hasi shopt opnieuw in België

Transfergeruchten 26/07: Nieuwe ploegmaat voor Jordan Lukaku, Hasi shopt opnieuw in België Foto: © Photonews 26 juli 2016 22:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. We tellen af naar de start van de Jupiler Pro League, maar een pak clubs zijn nog steeds niet klaar met het huiswerk. We zetten alle transfergeruchten in een handig overzicht. Jordan Lukaku mag een nieuwe ploegmaat verwelkomen bij Lazio Roma. Ciro Immobile legt zijn medische testen af in de Romeinse hoofdstad.Arsène Wenger mag een mogelijke transfer van Alexandre Lacazette zo goed als zeker vergeten. Olympique Lyon wees een bod van…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 26/07: Nieuwe ploegmaat voor Jordan Lukaku, Hasi shopt opnieuw in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *