Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Tien om te zien: Tien aanwinsten die de Jupiler Pro League willen bestormen

Tien om te zien: Tien aanwinsten die de Jupiler Pro League willen bestormen Foto: © photonews 26 juli 2016 21:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Deze week blikken we in vijf edities van ‘Tien om te zien’ vooruit naar de competitiestart in de Jupiler Pro League. Na de jonkies op maandag krijgen we nu de nieuwkomers. Alexandru Chipciu (Steaua Boekarest > Anderlecht, 27 jaar)Deze Roemeen -uitgesproken als ‘Kiptsjioe’- moet de aanjager worden op de flank bij paarswit. Hij speelde het EK met z’n land en zal zijn transfersom, naar verluidt drie miljoen euro, moeten waarmaken in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Tien om te zien: Tien aanwinsten die de Jupiler Pro League willen bestormen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *