Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Offiiceel: Antwerp shopt opnieuw in eerste klasse én vindt speler met Europese ervaring

Offiiceel: Antwerp shopt opnieuw in eerste klasse én vindt speler met Europese ervaring Foto: © photonews 26 juli 2016 17:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het houdt niet op voor Antwerp. Alweer heeft het een speler te strikken die van het hoogste niveau komt. Nu zelfs eentje met ervaring in de Europa League, kondigen ze trots aan. “Ik wil nog een linkerflankverdediger en een spits”, gaf Fred Vanderbiest het bestuur van Antwerp een week of twee geleden een duidelijke boodschap.Alexander Corryn kwam snel in beeld voor die linksachterpositie. De 22-jarige Gentenaar lag…

Lees verder op Belgium Soccer: Offiiceel: Antwerp shopt opnieuw in eerste klasse én vindt speler met Europese ervaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *