Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren wint zijn laatste oefenmatch bij Lierse

Oefenwedstrijden eersteklassers • live berichtgeving Olinga en Mulic scoren voor Moeskroen Moeskroen heeft in Dender (1e amaterurreeks) met 0-2 gewonnen. Olinga scoorde voor de rust, Mulic in de eindfase. 22:11 ◀ 22:10 ◀ Charleroi wint vlot bij Couvin Couvin (2e amateurreeks) bleek een makkelijke opponent voor Charleroi. Bakar, Benavent, Ferber en Bedia zorgden voor een vlotte 4-0-zege. 22:08 ◀ Lokeren wint zijn laatste oefenmatch Lokeren heeft met een strafschopdoelpunt van Mijat Maric gewonnen bij Lierse (1B). Het was de laatste oefenmatch van Lokeren, dat met een experimentele ploeg speelde. 22:04 ◀ 26 juli 22:03 ◀ 19:07 ◀ Preud’homme en…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren wint zijn laatste oefenmatch bij Lierse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *