Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Sutter doet niet mee tegen STVV

Sporting Lokeren ving het vertrek van Hamdi Harbaoui op met de komst van Tom De Sutter. Georges Leekens zal zijn ervaren spits echter nog een tijdje moeten missen.De Sutter ligt in de lappenmand en zou de eerste vier competitiematchen missen. De voormalige Rode Duivel loopt er in dat geval niet bij tegen STVV, Westerlo, Club Brugge en Racing Genk.Georges Leekens hoopt dat er nog versterking in de aanval bijkomt. Lokeren toont belangstelling voor Benito Raman, die ook naar Standard kan.Met Tom De Sutter (Bursaspor), Nikola Jambor (Slaven Belupo) en…

Lees verder op Geen categorie: De Sutter doet niet mee tegen STVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *