Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Wat als enkel het budget bepalend was? Wel, dan krijgen we in België dit klassement

Wat als enkel het budget bepalend was? Wel, dan krijgen we in België dit klassement Foto: © Photonews 25 juli 2016 17:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Volgende week schiet voetbaljaargang 2016 – 2017 uit de startblokken. Maar wat enkel de centjes hun invloed hebben op het spelletje? Wel, dan is de eindstand bij deze bekend. Op basis van cijfers van Het Laatste Nieuws is het mogelijk om een rangschikking te maken, van het hoogste naar het laagste budget in onze Jupiler Pro League. Wat valt er precies op?KAA Gent is de rijkste van…

Lees verder op Belgium Soccer: Wat als enkel het budget bepalend was? Wel, dan krijgen we in België dit klassement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *