Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

VB – De budgetten in eerste klasse

De bal gaat terug aan het rollen in de Pro League. Met als hoofdprijs de landstitel en de bijhorende vetpotten van de Champions League. Anderlecht verschijnt met het hoogste budget aan de start. Hoeveel miljoenen zijn er bij de zestien eersteklassers in het spel? Voetbalbelgie.be zet de nodige cijfers op een rij. Het budget van RSC Anderlecht is ruim 7,5 keer hoger dan KVC Westerlo. Vijf eersteklassers zitten boven de som van 25 miljoen euro.Promovendus AS Eupen bengelt niet onderaan en verschijnt met een degelijk budget aan de start. Opvallend in dit financile klassement is toch…

Lees verder op Geen categorie: VB – De budgetten in eerste klasse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *