Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV-supporters tonen onvrede

Sint-Truiden opent zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sporting Lokeren. Trainer Ivan Leko gaf eerder al aan dat er nog een kwaliteitsinjectie nodig is, vooral voorin. Ook de supporters springen -voorlopig- niet mee op de kar.Zo weet Het Belang van Limburg dat de Kanaries nog maar 3.100 abonnementen heeft verkocht. Dat is minder dan de helft in vergelijking met vorig jaar, toen werden 6.500 abonnees geteld.Toch maakt de CEO van STVV zich nog geen zorgen. “De jongste dagen verkopen we wel dagelijks vijftig stuks, we gaan voor aanvang van de competitie dus wel aan…

Lees verder op Geen categorie: STVV-supporters tonen onvrede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *