Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV-coach: Zijn nog niet klaar voor Lokeren

In de galawedstrijd tegen de Spaanse tweedeklasser RCD Mallorca kon Sint-Truiden ondanks een man-meer-situatie niet scoren. 0-0 werd het na een saaie wedstrijd op Stayen.”Toch zag ik passie, inzet en hoge druk”, relativeert STVV-trainer Ivan Leko in Het Laatste Nieuws. “En verder was er ook progressie. De automatismen van op training kwamen terug en ik telde kansen om een drietal doelpunten te maken.”Maar er zijn nog werkpunten. “We zijn nog niet klaar voor Lokeren (eerste wedstrijd van het seizoen, red.). Maar dat zullen we tegen zaterdag wel zijn. Ik zie momenteel 13 14…

Lees verder op Geen categorie: STVV-coach: Zijn nog niet klaar voor Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *