Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

EK-held Skúlason na zijn debuut: “Euro 2016 is voorbij, Lokeren is wat telt nu”

EK-held Skúlason na zijn debuut: “Euro 2016 is voorbij, Lokeren is wat telt nu” Foto: © photonews 25 juli 2016 08:03<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ari Skulason speelde tegen Newcastle dit weekend zijn allereerste minuten voor Sporting Lokeren. Helemaal overtuigen kon hij niet, maar dat was het geval voor de volledige ploeg in de 0-4 nederlaag. “Dit was een team met de kwaliteiten van de Premier League, het was dus een goeie eerste test bij m’n nieuwe club”, aldus de nuchtere IJslander die op het EK geen minuut miste. “0-4 was alleszins…

Lees verder op Belgium Soccer: EK-held Skúlason na zijn debuut: “Euro 2016 is voorbij, Lokeren is wat telt nu”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *