Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Vanhaezebrouck zwaait met lof naar sterkhouder Club Brugge: “Hij is een uitzónderlijk goeie speler”

Vanhaezebrouck zwaait met lof naar sterkhouder Club Brugge: “Hij is een uitzónderlijk goeie speler” Foto: © photonews 24 juli 2016 16:32<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het nieuwe seizoen breekt aan, ook voor AA Gent. Bij de Buffalo’s is het uitkijken naar Rob Schoofs die een plek in de ploeg wil afdwingen. Schoofs kwam vorige winter over van STVV, maar kwam tot de vaststelling dat de stap naar een topclub allesbehalve makkelijk verloopt. “Die stap mag je niet vergelijken met Hans Vanaken die van Lokeren naar Club Brugge ging”, oordeelt coach Hein Vanhaezebrouck…

Lees verder op Belgium Soccer: Vanhaezebrouck zwaait met lof naar sterkhouder Club Brugge: “Hij is een uitzónderlijk goeie speler”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *