Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘KRC Genk wil oude bekende terughalen naar België als vervanger voor Kabasele’

‘KRC Genk wil oude bekende terughalen naar België als vervanger voor Kabasele’ Foto: © Photonews 24 juli 2016 10:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk is nog steeds op zoek naar een vervanger voor Christian Kabasele. Peter Maes heeft zijn oog laten vallen op een oude bekende: Jeremy Taravel. “Ik begin een beetje nerveus te worden omdat de vervanger van Christian Kabasele (naar Watford, nvdr.) er nog steeds niet is”, was Peter Maes enkele dagen geleden eerlijk. Zou de coach van KRC Genk de rust al teruggevonden hebben? De Smurfen gaan een nieuwe poging wagen…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘KRC Genk wil oude bekende terughalen naar België als vervanger voor Kabasele’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *