Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

VIDEO: Newcastle en Sels geven Lokeren 4-0-pandoering

Oefenwedstrijden eersteklassers • live berichtgeving 19:29 ◀ Lokeren niet voorbij Sels, Newcastle wel voorbij Verhulst Lokeren kreeg enkele bekende gezichten te zien in de oefenwedstrijden tegen Newcastle United: Matz Sels (ex-AA Gent), Chancel Mbemba (ex-Anderlecht) en Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht). Maar de Engelse tweedeklasser kloppen, bleek te moeilijk. Ayoze Perez pakte uit met een hattrick voor de rust. Shelvey deed er nog een schepje bovenop. Sels kon in tegenstelling tot Verhulst wel zijn netten schoonhouden. 18:34 ◀ 18:34 ◀ 18:33 ◀ 18:33 ◀ 18:32 ◀ 18:13 ◀ Moeskroen houdt PSV in bedwang De autoriteiten hadden de oefenwedstrijd tussen PSV…

Lees verder op Geen categorie: VIDEO: Newcastle en Sels geven Lokeren 4-0-pandoering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *