Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Verhulst moest zich vier keer omdraaien: “Dit was pijnlijk”

Verhulst moest zich vier keer omdraaien: “Dit was pijnlijk” Foto: © photonews 23 juli 2016 20:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Davino Verhulst beleefde niet de leukste fandag van z’n carrière. Tegen Newcastle ging Sporting Lokeren met 0-4 de boot in. Bij geen enkele van die goals had Verhulst een kans, maar plezant is anders. “Dat is zelfs pijnlijk”, aldus Verhulst. “We staan terug met de voeten op de grond. Misschien was het goed dat we net voor het seizoen een tik kregen.” Newcastle is dan ook een heel sterke tegenstander. Dat zag…

Lees verder op Belgium Soccer: Verhulst moest zich vier keer omdraaien: "Dit was pijnlijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *