Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Oefenmatchen: wisselend succes voor eersteklassers, met uitschieters voor Lokeren en Zulte Waregem

Oefenmatchen: wisselend succes voor eersteklassers, met uitschieters voor Lokeren en Zulte Waregem Foto: © Photonews 23 juli 2016 19:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De competitiestart staat voor de deur en dat betekent dat heel wat teams dit weekend hun generale repetitie afwerken. Voor Club en Standard is het meteen menens in de Supercup, maar de andere eersteklassers houden het bij een oefenwedstrijd. Wij bundelen de resultaten in een overzicht. PSV – Moeskroen-Péruwelz 1-1In een geheime oefenwedstrijd pakte Moeskroen-Péruwelz een knap gelijkspel op het veld van PSV. Al traden de Nederlanders wel met een erg…

Lees verder op Belgium Soccer: Oefenmatchen: wisselend succes voor eersteklassers, met uitschieters voor Lokeren en Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *