Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Oefenmatchen: KV Oostende en KV Kortrijk tanken vertrouwen, afstraffing voor Lokeren

Oefenmatchen: KV Oostende en KV Kortrijk tanken vertrouwen, afstraffing voor Lokeren Foto: © Photonews 23 juli 2016 18:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De competitiestart staat voor de deur en dat betekent dat heel wat teams dit weekend hun generale repetitie afwerken. Voor Club en Standard is het meteen menens in de Supercup, maar de andere eersteklassers houden het bij een oefenwedstrijd. Wij bundelen de resultaten in een overzicht. Sporting Lokeren – Newcastle United 0-4De galawedstrijd van Lokeren eindigde op een ware afstraffing. Het werd maar liefst 0-4 tegen de Engelse tweedeklasser Newcastle United. Een uitgebreid…

Lees verder op Belgium Soccer: Oefenmatchen: KV Oostende en KV Kortrijk tanken vertrouwen, afstraffing voor Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *