Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Oefenmatchen: AA Gent blijft op een puntendeling steken

Oefenmatchen: AA Gent blijft op een puntendeling steken Foto: © Photonews 23 juli 2016 21:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De competitiestart staat voor de deur en dat betekent dat heel wat teams dit weekend hun generale repetitie afwerken. Voor Club en Standard is het meteen menens in de Supercup, maar de andere eersteklassers houden het bij een oefenwedstrijd. Wij bundelen de resultaten in een overzicht. Willem II – AA Gent 1 -1De doelpunten op Nederlandse bdem vielen kort voor en net na de rust. Thomas Matton glipte door de buitenspelval en opende met een…

Lees verder op Belgium Soccer: Oefenmatchen: AA Gent blijft op een puntendeling steken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *