Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Newcastledoelman Sels praat met onze videoman: “Leren uit mijn flater”

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 19u24 video Ex-AA Gent-doelman Matz Sels was vanavond nog eens in België, en wel met zijn nieuwe club: Newcastle United. The Magpies wonnen een oefenpot tegen Lokeren met 0-4 en zagen Sels een foutloze partij keepen. Bij onze videoman kwam Sels achteraf nog eens terug op de commotie na zijn flater in de partij tegen Doncaster op woensdag. Newcastle en Lokeren, het zijn ploegen van een ander niveau, zoveel was vanavond duidelijk. De Engelse tweedeklasser won moeiteloos met 0-4, in een partij die nog veel faliekanter had kunnen aflopen. Matz Sels…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Newcastledoelman Sels praat met onze videoman: "Leren uit mijn flater"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *