Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

ANALYSE: STVV rustig seizoen?

Na drie seizoenen in tweede keerde STVV vorige zomer terug naar de Pro League. Na een schitterende start volgde een langgerekte terugval, waar nog flink wat degradatiezorgen bij kwamen kijken. Een nieuwe trainer, een lange lijst van nieuwe spelers. Is het huiswerk af? Voetbalbelgie.be licht de Kanaries door.STVV begint aan de competitie met een thuismatch tegen Lokeren. Daarna volgen Standard (uit) en Anderlecht. Punten sprokkelen in de beginfase is de boodschap.Een week voor de start van de competitie werkte STVV nog een oefenpartij af tegen de Spaanse tweedeklasser Real Mallorca. Na de 1-4 zege tegen Antwerp…

Lees verder op Geen categorie: ANALYSE: STVV rustig seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *