Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 22/07: Wachten op Praet en Pogba, Chadli in beeld bij andere PL-club

Transfergeruchten 22/07: Wachten op Praet en Pogba, Chadli in beeld bij andere PL-club Foto: © Photonews 22 juli 2016 10:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. Celta de Vigo blijft geïnteresseerd in Dennis Praet.De eisen van manager Mino Raiola staan een transfer van Paul Pogba voorlopig in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 22/07: Wachten op Praet en Pogba, Chadli in beeld bij andere PL-club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *