Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 22/07: Dubbele pech voor Anderlecht, Liverpool haalt grote vis binnen

Transfergeruchten 22/07: Dubbele pech voor Anderlecht, Liverpool haalt grote vis binnen Foto: © Photonews 22 juli 2016 21:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. Club Brugge is in de speurtocht naar een extra doelman uitgekomen bij Darren Keet. Volgens zijn zaakwaarnemer komt er snel een beslissing. Anderlecht kan een transfer van…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 22/07: Dubbele pech voor Anderlecht, Liverpool haalt grote vis binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Transfergeruchten 22/07: Dubbele pech voor Anderlecht, Liverpool haalt grote vis binnen

Transfergeruchten 22/07: Dubbele pech voor Anderlecht, Liverpool haalt grote vis binnen Foto: © Photonews 22 juli 2016 21:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. Club Brugge is in de speurtocht naar een extra doelman uitgekomen bij Darren Keet. Volgens zijn zaakwaarnemer komt er snel een beslissing. Anderlecht kan een transfer van…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 22/07: Dubbele pech voor Anderlecht, Liverpool haalt grote vis binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *