Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV is klaar voor Mallorca

Onder het goedkeurend oog van Roland Duchatelet bereidde STVV zich voor op de galawedstrijd tegen het Spaanse Real Mallorca voor. Volgende week start de competitie met een thuismatch tegen Lokeren. Dit zou wel eens de elf voor die match kunnen zijn.Van onze reporter op StayenOp de laatste training voor STVV-Mallorca zagen wij deze elf: Dutoit, Sylla, Fernandes, Pulido, Djene, Peeters, De Petter, Bezus, Ono, Swers en Proschwitz. Tchenkoua, Gerkens, De Sart, De Norre, Pirard, Janssens, Kotysch, Ryckaert, Abrahams, Valdivia en Castro Montes zouden dan naast de…

Lees verder op Geen categorie: STVV is klaar voor Mallorca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *