Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Sporting Lokeren slijt Poolse EK-ganger aan Zaglebie Lubin

OFFICIEEL: Sporting Lokeren slijt Poolse EK-ganger aan Zaglebie Lubin Foto: © photonews 22 juli 2016 22:10<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Georges Leekens en Sporting Lokeren hoeven het komende seizoen niet meer op Filip Starzynski rekenen. De Poolse middenvelder heeft een contract getekend bij Zaglebie Lubin. Sporting Lokeren trok Filip Starzynski vorig seizoen aan als vervanger voor de naar Club Brugge vertrokken Hans Vanaken. Maar potten breken kon de spelverdeler nooit in het Waasland. Starzynski werd uitgeleend aan het Poolse Zaglebie Lubin om er speelminuten op te doen.En nu trekt de middenvelder,…

Lees verder op Belgium Soccer: OFFICIEEL: Sporting Lokeren slijt Poolse EK-ganger aan Zaglebie Lubin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *