Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

SPECIAL: Westerlo – Zulte Waregem

Van Langendonck, Hyland, Leye, Heymans en Naessens. In deze match kwam slechts n nieuwkomer van Westerlo in actie, de Griekse aanvaller Manias. Ze legden ook nog Randal Oto’o, Lanin en Ecolatse vast.Westerlo: Van Langendonck, Apau, Schuermans, Daems, Mustoe (86 Matthys), Henkens, Heymans (57 Rommens), Hyland, Molenberghs (80 Verschueren), De Ceulaer (54 Ganvoula), Manias (67 MacDonald).Zulte Waregem: Steppe, De fauw (46 Brebels), Baudry, Derijck, Hamalainen (46 Verboom), Cordaro, Met (74 Essikal), Lepoint, Naessens (78 Benteke), Leye, Vetokele.Doelpunten: 50 De Ceulaer 1-0, 85 Leye 1-1 (pen.). MK <!– –> Voetbal België in je facebook nieuwsfeed? <!– formmail…

Lees verder op Geen categorie: SPECIAL: Westerlo – Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *