Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Prognose Lokeren (9e): Beter doen dan vorig jaar is een must, maar waar blijven transfers?

Prognose Lokeren (9e): Beter doen dan vorig jaar is een must, maar waar blijven transfers? Foto: © Photonews 21 juli 2016 12:22<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Op vrijdag 29 juli trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. De eersteklassers zitten in de allerlaatste rechte lijn van hun voorbereiding op het seizoen 2016-2017. Wij schatten hun kansen in en gaan op zoek naar de sterktes en zwaktes. Op plaats 9 posteren we Sporting Lokeren. AmbitieSporting Lokeren komt uit een teleurstellend seizoen dat het liefst zo snel mogelijk wil doorspoelen met een cocktail van positieve…

Lees verder op Belgium Soccer: Prognose Lokeren (9e): Beter doen dan vorig jaar is een must, maar waar blijven transfers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *