Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 20/07: nieuws over Oulare, Origi in beeld bij Atlético

Transfergeruchten 20/07: nieuws over Oulare, Origi in beeld bij Atlético Foto: © Photonews 20 juli 2016 10:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zaterdag spelen Club Brugge en Standard de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen, maar ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren. Wij zetten alles in een handig overzicht. Sporting Lokeren heeft zich dan weer bij AZ gemeld voor Guus Hupperts. Hij moet de beoogde versterking op de flank worden.Obbi Oulare en Zulte Waregem hebben een mondelinge overeenkomst gesloten. De handtekeningen zijn nog niet gezet, maar dat is slechts een detail.Essevee…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 20/07: nieuws over Oulare, Origi in beeld bij Atlético

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *