Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV-trainer fan van Duitse coach

Ivan Leko zette bij Club Brugge, Lokeren en Beerschot mee de lijnen uit. De Kroaat wist wat meer finesse in het spel te brengen. Hij is na OHL toe aan zijn tweede avontuur als hoofdtrainer, bij STVV. Welke coaches inspireren hem het meest?”Dat tiki-taka is niet mijn voetbal. Ik ben geen fan van FC Barcelona, ook nooit geweest”, stelt Ivan Leko tegenover Sport/Voetbalmagazine. “De defensie is belangrijk. Balbezit ook, maar niet om het balbezit, wel om doelkansen af te dwingen. Er zijn maar twee ploegen in staat om tiki-taka te spelen. Dat…

Lees verder op Geen categorie: STVV-trainer fan van Duitse coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *