Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Prognose Kortrijk (11e): Opnieuw puzzelen voor nuchtere Kerels

Prognose Kortrijk (11e): Opnieuw puzzelen voor nuchtere Kerels Foto: © Photonews 20 juli 2016 20:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Op vrijdag 29 juli trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. De eersteklassers zitten in de allerlaatste rechte lijn van hun voorbereiding op het seizoen 2016-2017. Wij schatten hun kansen in en gaan op zoek naar de sterktes en zwaktes. Op plaats 11 posteren we KV Kortrijk. AmbitieElke ploeg die op papier zeker is van een ‘rustig seizoen’ in eerste klasse mikt stiekem op play-off 1. Al weten al die ploegen (Charleroi, Lokeren,…

Lees verder op Belgium Soccer: Prognose Kortrijk (11e): Opnieuw puzzelen voor nuchtere Kerels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *