Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Overzicht oefenmatchen 20/7: Anderlecht zet Heerenveen opzij, Club gaat zwaar onderuit tegen Roeselare

Overzicht oefenmatchen 20/7: Anderlecht zet Heerenveen opzij, Club gaat zwaar onderuit tegen Roeselare Foto: www.paradiseresort.com.br 20 juli 2016 21:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Woensdagavond werden er heel wat oefenwedstrijden afgewerkt door de Belgische eerste- en tweedeklassers. Hier vindt u een overzicht van alle gespeelde matchen. RSC Anderlecht – Heerenveen 3-1Anderlecht heeft in een oefenwedstrijd in het eigen Astridpark het Nederlandse Heerenveen opzij gezet. Het wedstrijdverslag kan u hier lezen.SV Roeselare – Club Brugge 3-1Club Brugge verging het minder goed. Preud’homme zette een onuitgegeven elftal tussen de lijnen en dat ging met 3-1…

Lees verder op Belgium Soccer: Overzicht oefenmatchen 20/7: Anderlecht zet Heerenveen opzij, Club gaat zwaar onderuit tegen Roeselare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *