Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

“Misschien straks ook de ‘HUH!’ op Daknam”

Hittegolf in België? Presenteren we toch gewoon een paar IJslanders, dachten ze in Lokeren. EK-gangers Sverrir Ingason (22) en nieuwkomer Ari Skulason (29) trakteerden ons op een verfrissende babbel. Ingason kenden we uiteraard al. De centrale verdediger speelde ook vorig seizoen op Lokeren en tijdens het afgelopen EK kreeg hij 45 minuten speelgelegenheid tegen Frankrijk. Hij werd gisteren geflankeerd door landgenoot en collega-international Ari Skulason, een linksback die Denis Odoi moet doen vergeten. Skulason speelde met IJsland élke minuut in Frankrijk en stond dus op de eerste rij bij elke ‘huh!’…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Misschien straks ook de ‘HUH!’ op Daknam"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *