Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren doet goeie zaak met verkoop van spelverdeler

Lokeren doet goeie zaak met verkoop van spelverdeler Foto: © Photonews 19 juli 2016 08:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Lokeren heeft Filip Starzynski defenitief naar Zaglebie Lubin laten vertrekken. De spelverdeler speelde daar vorig seizoen ook al tijdens de terugronde. En Lokeren doet geen slechte zaak met de verkoop van Starzynski, want ze vingen nog 500.000 euro voor de Poolse middenvelder. Bij Lubin tekent hij een contract voor vier seizoenen, weet HLN. Hij had nog een contract voor twee seizoenen bij de Waaslanders.Bij Lokeren kon hij nooit echt doorbreken. Hij speelde slechts…

Lees verder op Belgium Soccer: Lokeren doet goeie zaak met verkoop van spelverdeler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *